12 Şubat 2014 Çarşamba

SpyBubble 4 yıldan fazla süredir liderliğini korumaya devam ediyor.



SpyBubble casus telefon dinleme yazılımı, dört yıldan daha fazla bir süredir, cep telefonlarını dinlemek üzere faaliyet gösteren ve bugüne kadar on binlerce cep telefonunu başarıyla dinleyebilmiş bir yazılımdır. Günün değişen koşullarına uygun olarak sürekli güncellenmeye devam eden yazılım, günümüzde Symbian, Android, Windowsphone, Blackberry, İphone işletim sistemlerine sahip cep telefonlarını, akıllı cihazları, tablet bilgisayarları ve İ-Pad leri rahatlıkla dinleyebildiği gibi, çok daha farklı birçok özelliği de kullanıcılarına sunuyor.


SpyBubble İle Dinleme Nasıl Yapılıyor ?


Kullanıcıya sağladığı bir panel üzerinde hedef cihazın üzerine SpyBubble’ ın yüklenmesinden sonraki dönemde, tüm telefon konuşmaları, anlık mesajlaşmalar, kısa mesajlaşmalar, E-posta alış verişi, tüm telefonların kayıtları, telefon rehberine ulaşım, telefondaki tüm fotoğraflara ulaşım, istenildiğinde bulunulan ortamın dinlenmesi ve çok farklı bir özellik olarak GPS sistemiyle kişinin nerede bulunduğunun belirlenmesi gibi kayıtların hepsi kesintisiz şekilde kayıt altına alınıyor.

SpyBubble kullanıcısı bir kez hedef cihaza programı yükledikten sonra, internete erişebildiği her nokta üzerinden, tüm kayıtlara erişebiliyor ve istediği bilgiyi alabiliyor. Herkesin istediği herkesi kolaylıkla dinleyebildiği günümüz dünyasında, pek çok olumsuz durumun önüne geçebileceğiniz dinleme yaparak bir adım öne geçebilmek her kesin arzuladığı bir durum. SpyBubble’ ın tüm özelliklerini daha ayrıntılı inceleyebileceğiniz Web sitesi olan http://spybubbleturkey.com/ üzerinden programa erişebilir, merak ettiğiniz her şey ile ilgili olarak cevaplara ulaşabilir, çok ekonomik fiyat kampanyalarını değerlendirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder