23 Ocak 2014 Perşembe

Cep Telefonları Dinlenebilirmi?

Gelişen teknolojinin etkileriyle günümüzde ulaştığımız çağ, hız ve iletişim çağı olarak isimlendiriliyor. Yaşamlarımızın her alanına girmiş olan internet, kablosuz iletişim teknolojileri ve telekomünikasyon üzerinde yaşanan gelişmeler, gelinen seviyenin üst boyutta olması sebebiyle daha da büyük bir ivmeyle önü alınama bir biçimde gelişmeye ve yaşam standartlarımızı yükseltmeye devam ediyor. İnternet ve cep telefonları olmadan bir yaşamın neredeyse imkansızlaştığı günümüz dünyasının bu büyük değişim hızının etkileriyle, her gün yeni bir başka hizmet daha internet üzerinden veya cep telefonu üzerinden sunulmaya devam ediyor.  Bu durum sürekli değişmekte olan günün şartlarına uyum sağlama konusunda bazı sorunlarında ortaya çıkmasına neden oluyor. İnsanlık tarihinin hiçbir dönemi bu denli hızla gelişmelerin ve değişimin yaşandığı bir dönem olmadı.

İletişim Teknolojilerindeki Gelişim


Elbette sürekli yenilenen internet ve cep telefonu teknolojilerine bağlı olarak, daha gelişmiş yazılımların eş zamanlı olarak ortaya çıkması büyük bir önem taşıyor. Her biri bir öncekinden çok daha ileri bir teknolojiyle üretilmiş cep telefonlarının bu teknolojisine bağlı olarak hizmete sunulan yeni özelliklerinin verimli şekilde kullanılabilmesi için, cep telefonu yazılımları da sürekli olarak daha üstün versiyonlarla karşımıza çıkıyor.

SpyBubble ile İstediğiniz Cihazı Dinleyebilirsiniz


Android, BlacBerry , Windows mobile, Symbian ve İphone işletim sistemleri ile çalışmakta olan herhangi bir cihaza, birkaç dakika gibi kısa bir sürede kolay bir şekilde yüklenebilen yazılım aracılığıyla, neredeyse yapabileceklerinizin sınırı yok. SpyBubble casus dinleme yazılımı yüklediğiniz bir telefonla yapılan tüm telefon görüşmeleri, sizin için oluşturulan SpyBubble kullanıcı hesabına kaydedilir, telefonun bulunduğu ortamı telefonu kullanarak canlı bir şekilde dinleyebilirsiniz. Spy Bubble’ ın özellikleri sadece bunlarla sınırlı değildir. GPS takip sistemi sayesinde cep telefonuna sahip kişinin nerede olduğunu belirleyebilir, telefonla yapılan tüm kısa mesajlaşmaları, Whatsapp, İmessenger gibi uygulamalarla yapılan anlık mesajlaşmaları, Email takiplerini çok kolay bir şekilde istediğiniz gibi yapabilirsiniz.

Bunların yanı sıra gelen ve giden tüm arama kayıtlarını ve sürelerini, görüşmelerin kimlerle yapıldığını ( aranan veya arayan kişi telefon rehberinde kayıtlıysa ismiyle birlikte görüntülenebilir ), SpyBubble yüklenmiş bir cihazla internete girilebiliyorsa, tüm tarayıcıların geçmişinin takibi,  telefon rehberine erişim, cihazda bulunan tün fotoğrafların takibi ve hatta anlık olarak uzaktan fotoğraf çekebilmenin yanı sıra, tüm telefonu doğrudan uzaktan kontrol altına alabilme gibi özelliklere sahip bir yazılım olan SpyBubble cep telefonu dinleme yazılımı sayesinde, neredeyse yapılabileceklerin bir sınırı bulunmuyor.

SpyBubble cep telefonu dinleme yazılımı Geçmişi


Kolay kurulum olanağına sahip olan casus yazılım, kurulduktan sonra her gün ve her saat olmak üzere kesintisiz olarak faaliyette kalır. Kullanıcılarımıza verilmiş olan online SpyBubble hesabınıza ulaşarak, yapmak istediğiniz tüm takiplerin kayıtlarına anında ulaşabilirsiniz. Dört yılı aşkın bir süredir on binlerce telefon üzerinde sürekli güncellenmeye devam eden Spy Bubble casus telefon dinleme yazılımının, yüklendiği cihaz üzerinde kullanıcısı tarafından fark edilmesinin hiçbir yolu yoktur.

Çalışanlarınızın, çocuklarınızın veya size zarar vereceğinden şüphelendiğiniz kişilerin ya da istediğiniz herkesin telefon, i-pad, tablet bilgisayar cihazlarına yükleyebileceğiniz SpyBubble cep telefonu dinleme yazılımı ile ilgili olarak daha ayrıntılı bilgiye, nasıl kurulacağı ve nasıl kullanılacağı ile ilgili teknik bilgilere ve SpyBubble cep telefonu dinleme yazılımına nasıl sahip olabileceğinizle ilgili bilgilere http://spybubbleturkey.com üzerinden ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder