28 Ocak 2014 Salı

SpyBubble Nedir ve Nasıl Satın Alırım ?



SpyBubble Nedir? 

SpyBubble cep telefonu dinleme yazılımı, cep telefonlarını dinleyebilmek amacıyla geliştirilmiş, ancak değişen gün koşullarına göre sürekli güncellenerek yeni yetenekler kazandırılmış ve sürekli olarak ta güncellenmeye devam eden bir yazılımdır. Symbian, İphone, Windows Phone, Blacberry ve Android işletim sistemlerine sahip tüm cep telefonları, akıllı cihazlar, tablet bilgisayarlar ve İpadler üzerinde çalışabilen programlar, hedef cihaza bir defa yüklendikten sonra, her türlü iletişim yollarını denetlemeye ve raporlamaya başlıyor. Bunun yanı sıra bulunulan ortamın dinlenmesini de sağlıyor ve muhteşem bir özellik olarak ta GPS sistemini kullanarak, kişinin nereye gittiğini takip edebiliyor.


İsteyen her kişinin, istediği kişi veya kişileri dinleyebildiği günümüz dünyasında, bir adım önde olmak ve sizinde dinlemeniz gereken kişileri belirleyerek dinlemeye başlamanız, birçok olumsuz durumla karşı karşıya kalmamanız için çok ciddi bir önlemdir. Eşiniz, çocuklarınız, sevgiliniz, çalışanlarınız gibi birçok dinlenmesi gereken kişiyi, SpyBubble’ ın muhteşem verileriyle takip etmeniz, hem bu kişilerin yaşayabileceği birçok olumsuz durumla karşılaşmasının önüne geçebilmek ve hem de sizin karşılaşabileceğiniz birçok olumsuzlukla yüz yüze gelmeden önce bunları engellemenize olanak tanıyor.


SpyBubble’ a nasıl Ulaşırım?

SpyBubble cep telefonu takip programı ile ilgili olarak tüm detayları öğrenebileceğiniz web platformu http://spybubbleturkey.com/ üzerinden, tüm siparişlerinizi de verebiliyorsunuz. Özel bir panel sistemiyle, hedef cihazla ilgili tüm verilere internete bağlandığınız her yerden erişebildiğiniz bir sistemle çalışan SpyBubble’ ın muhteşem fiyat avantajlarıyla tanışmak için web sitesini en kısa süre içerisinde ziyaret etmenizi öneriyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder