13 Ağustos 2014 Çarşamba

Spybubble pro paketi satışdan kaldırıldı yerini destekleyecek program ?

Uzun yılardır satışda olan spybublen'ın pro paket kısa dönem önce satışdan kaldırıldı. 

Spybubble 2 ayrı lisans halinde satılmakdaydı biri standart paket diğeri ise pro paketi fakat spybubble kurucuları spybubble'ın pro paketinin satışdan kaldırdı sonraki zamanlarda ne olur şimdiden bilinmiyor.

Peki spybubble'ın mevcut satışındaki Standart paketin özellikleri neleri kapsıyor ?

Standart pakete, gelen ve giden çağrı detayları, mesaj takibi, telefon rehberi görebilme, GPS konum belirleme yani hedef telefonun bulunduğu yeri tespit etme gibi temel özellikleri mevcuttur.

Spybubble Pro paket satın almak isteyenler ne yapıyor ?

Spybubble'ın pro paketindeki özelliklerinde Standart Lisansa ek olarak ortam ve telefon dinleme, anlık mesajlaşma uygulamalarının takibi gibi özellikleriyer alıyordu.

Spybubble Pro paket satışdan kaldırıldıktan sonra pro pakettindeki özelliklere ihtiyacı olan kulanıcıların bir çoğu aynı özelliklere sahip olan kulanım kolaylığı ve kalitesi ile spybubble gibi kendini dünyaya duyurmuş mspy premium versiyonunu tercih ediyorlar.

Mspy Nedir ?

Mspy, alanında en gelişmiş ve kaliteli içeriğe sahip bir telefon dinleme programıdır. Takip etmek istediğiniz hedef telefondaki tüm hareketleri (arama, mesajlaşma, yer bildirimleri, fotoğraf, video, whatsapp, viber) gibi telefon hareketlerini anında size ulaştıran bir casus telefon takip yazılımdır. 

Mspy websitesi: http://www.mspy.gen.tr/site/mspy

Spybubble pro pakettindeki özelliklere ihtiyacı olanlar yukarda  paylaşmış olduğum bağlantıdan
programın premium pakketini satın alabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder