11 Nisan 2014 Cuma

Mspy Yazılımı Hakkında Genel Yorumum



mspy
Son 10 yıldır teknolojinin hızla gelişmesiyle beraber akıllı telefonlar hayatımızda büyük önem kazanan icatlardan biri oldu. Hayatımızda birçok kolaylık sağladı. Ancak bir süre sonra telefonlarınızın iletişiminin de kontrolü zorlaştı diyebiliriz. Şimdi bu durumu biraz daha yakından inceleyeceğiz.
Genelde kurumsal firmaların çalışanları için bir adet cep telefonu veya hattı bulunur. Fakat en büyük sıkıntı firmaların tam manası ile bu iletişimimi kontrol edememesidir. Çalışanız istemediğiniz şekilde mesaj gönderebilir, aramalar yapabilir ya da e-posta servislerini kullanabilir. Ancak siz bazı limitler getirmek istersiniz ve çalışanınız sizden habersiz bunlara uymaz.

Ya da çocuğunuz için bir telefon almış olabilirsiniz ama içiniz bir türlü rahat değildir. Sizin niyetiniz tamamen iyi iken başkaları çocuğunuzu kullanmak isteyebilir veya sizde çocuğunuzun kimlerle konuştuğunu, ne kadar süre ve ne sıklıkla olduğunu görmek isteyebilir, detaylı bir arama kaydını incelemek isteyebilirsiniz. Telefonun üzerinde bulunanlar sadece bununla da sınırlı değil, özellikle gençlik döneminde konuşmaktan fazla sms ve mms kullanılır. Bunun kontrolünü yapmak ise çok daha zordur. Çünkü mesajlar silinebilir. İşte bu ve buna benzer noktalarda sizin yardımınıza mSpy telefon takip etme ve telefon dinleme yazılımı yetişiyor. 

mSpy bulunduğu telefon üzerinde yüksek güvenlik ve gizlilikte çalışan telefon takip etme ve telefon dinleme yazılımıdır. Telefonun kullanıcı kesinlikle varlığını anlamaz ve fark edemez. Bunun yanın da tamamen eş zamanlı olması sayesinde takip etmek isteğiniz telefonda neler olup bittiğini anında öğrenebilirsiniz.

Detaylı arama takibi özelliği sayesinde, gelen ve giden tüm aramaların süre ve zamanını öğrenmiş olursunuz. Ek olarak sizin belirlediğiniz bir numaranın da arama kayıtları kaydedilir ve bu sayede rahatça gerekli bilgileri alabilirsiniz.

                                    >>> Mspy Resmi Web Sitesine Buradan Erişebilirsiniz <<<

mSpy’in bir diğer özelliği genel olarak bahsettiğim ve şimdi detayları hakkında bilgi vereceğim SMS ve MMS takip sistemi. Bir telefon üzerinde eğer mesajlarınıza kimse erişemesin derseniz sizin için en garanti çözüm mesajı silmek olabilir. Ancak burada mSpy farkını gösteriyor. Mesaj telefon üzerinden silinse bile, mesajın gönderildiğini mi alındığını mı, içeriğini, zaman ve tarihi ayrıca gönderici ve alıcı bilgilerine kontrol paneliniz üzerinden kolayca erişebilirsiniz.

Takip ettiğiniz telefonun eğer konumunu öğrenmek isterseniz mSpy burada da sizi üzmüyor. GPS sayesinde anında şu an telefonun nerede olduğunu öğrenebiliyorsunuz. Bu sayede size mazeret sunan çalışanınızın doğru söyleyip söylemediğini, çocuğunuzun size söylediği yerde olup olmadığını görmüş olacaksınız.

Günümüzde çok büyük bir öneme sahip olan anlık mesajlaşma uygulamalarının takibi de mSpy’in özellikleri arasında yer alıyor.

                                 >>>>Mspy Resmi Web Sitesine Bura Tuklayıp Erişebilirsiniz<<<<

Daha birçok çeşitli örnek ile faydalarını anlatabileceğimiz mSpy’in özellikleri burada da bitmiyor. Telefon üzerinden internette nerelere giriş yapılmış hangi sitelerde gezinilmiş, adres defterine hangi kayıtlar oluşturulmuş gibi bilgileri öğrenmekte diğer özelliklerin kontrolü kadar basit şekilde hazırlanmış.

Özellikler tabi ki de bunlarla sınırlı değil. Multimedya takibi, ortam dinleme, analiz raporlama gibi özellikleri barındıran yazılım size telefonun uzaktan kontrol edebilmenizin imkânını da sunuyor. Olası bir durumda telefonu kilitleyebilir veya üzerinde bulunan tüm bilgileri silebilirsiniz.

Tüm bu özelliklerin ve daha fazlasına sahip olan mSpy kesinlikle bilgileri depolamıyor veya paylaşmıyor. Hatta tamamını şifreleyerek sadece sizin takip etmenize imkân sağlıyor. Bu şekilde gizlilik konusunda da içinizin rahat olmasını amaçlıyor. Eğer aklınıza bir soru takılırsa ya da bir sıkıntı ile karşılaşırsanız 7/24 destek hattı ile yardım alabilirsiniz. http://www.mspy.gen.tr/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder