24 Ocak 2014 Cuma

Cep Telefonu Dinlemek Mümkün mü?


Günümüzde ulaşılan teknolojik seviyeyle, artık hayal gücünün ötesine taşınan pek çok işlem yapabilmek artık çok basit bir hale dönüşmüş durumda. Tüm dünyanın Amerika tarafından dinlendiği ve izlendiğinin haberleri ile çalkalanmakta olduğu içerisinde bulunduğumuz günler, aslında isteyen herkesin dünyanın herhangi bir bölgesinde bulunan kişileri dinleyebilmeleri olanağına sahip oldukları ve bu durumun çok da kolay olduğunu öğrenmeleri belki bir defa daha şaşırmalarına sebep olacak.

Sürekli gelişmeye ve yaşamlarımızı daha fazla kolaylaştırmaya devam eden internet teknolojileri, buna bağlı olarak gelişen cihaz teknolojileri ve elbette tüm bunların amaca hizmet etmesini sağlayan yazılım teknolojileri ile neredeyse her şeyi yapabilmek mümkün bir hale gelmiş durumda. SpyBubble cep telefonu dinleme yazılımı, küçük boyutlu hemen her işletim sistemi üzerinde çalışabilen, istenildiğinde hedef cihaza kolayca yüklenebilen ve bu andan sonra cihazın sahibiyle ilgili olarak her türlü bilgiye ulaşabilmenizi sağlayan, kısacası boyundan çok daha büyük işler başarabilen bir yazılım.

İstediğimiz Telefonu Dinleyebilir miyiz? 

Çalışanlarınız ile ilgili yaşadığınız şüphelere son veren, çocuklarınızın davranış değişiklikleri ve günümüz dünyasının kötü koşullarından onu uzak tutabilmeniz için güvenlerini sarsmadan onları takip edebilmenizi ve istediğiniz her cep telefonu, akıllı cihaz, tablet bilgisayar, İpad cihazlarını tam kontrolle takip edebilmenizi sağlayan SpyBubble cep telefonu dinleme yazılımıyla ilgili olarak daha ayrıntılı bilgiye, resmi web platformu olan http://spybubbleturkey.com üzerinden ulaşabilirsiniz.

SpyBubble cep telefonu dinleme yazılımı ile Neler Yapılabilir?
 

Çocuklarınızın başına gelebilecek kötü senaryolara engel olabilmek, onları kötü alışkanlık ve arkadaşlardan uzak tutabilmek artık sandığınızdan çok daha kolay. Çocuğunuzun size karşı olan güvenini sarsmadan, teflonuna yükleyeceğiniz bir SpyBubble cep telefonu dinleme yazılımı sayesinde, tüm telefon görüşmelerini, SpyBubble’ ın size sağladığı bir kullanıcı hesabına girerek dinleyebilirsiniz. Yazılımın yüklenmesinden sonra kesintisiz olarak faaliyet gösteren SpyBubble, tüm telefon görüşmelerini, yapılan kısa mesajlaşmaları, İmessenger ve Whatsapp gibi anlık mesajlaşma olanağı sunan yazılımlarla yapılan mesajlaşmaları, internete erişilebiliyorsa tüm tarayıcı geçmişini, yapılan tüm E-mail alış verişlerini, telefon rehberini, tüm fotoğrafları sürekli olarak takip ederek, tüm telefon görüşmelerini süre ve kimler arasında olduğu gibi ayrıntılı şekilde SpyBubble kullanıcı ara yüzünde kayıtlı olarak tutar. Tüm bunların yanı sıra casus telefon dinleme yazılımı, GPS takip sistemiyle, televizyon filmlerinden görmeye alışkın olduğumuz kişinin nerede olduğunun takip edilmesini sağlar ve istenildiğinde tüm cihazın kontrolünü uzaktan eline geçirebilir.

SpyBubble Kullanmak Doğrumudur?

SpyBubble cep telefonu dinleme yazılımı pek çok durumda hayat kurtarıcı fonksiyonlarla donatılmış, düşünüldüğünden çok daha büyük faydalar sağlayabilecek bir yazılımdır. İstenilen her anroid cep telefonu ve cihaz üzerinde dört yıldan daha uzun bir süredir çalışmakta olan yazılım, birçok kötü durumun oluşmasının önüne geçmiş, birçok yaşamın kurtulmasını sağlamış ve daha nice başarılara imza atmıştır. Önceleri sadece roman ve filmlerde karşılaştığımız bir çeşit hayal olan telefon dinleme, yer belirleme gibi tüm fonksiyonları SbyBubble sayesinde kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Symbian, Android, Windowsphone, İphone OS, Blackberry OS işletim sistemleri üzerinden çalışabilmekte olan SpyBubble cep telefonu dinleme yazılımının, bu nedenle çalışacağı cihazla ilgili çok geniş bir portföyü bulunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder