13 Ocak 2014 Pazartesi

SpyBubble GPS Özelliği Hakkında

Çoğu zaman insanlar sevdiklerinin nerede olduklarını merak edebilir. Özellikle kalabalık şehirlerde kesin yer tespiti yapmak hem güvenlik hem de kontrol etmek için gereklidir. Eğer siz eşinizin, çocuğunuzun ya da değer verdiğiniz başka insanların gün içinde nerede olduklarını merak ediyorsanız sadece telefon ederek yetinmek yerine daha kesin ve emin olabileceğiniz bit yöntem bulmanız gerekiyor. Son yıllardaki insan kaçırılma vakalarındaki artışın nedenleri arasında yer tespitinin yanlış yapılması ya da kişilerin yanlış beyan vermesi gibi nedenler bulunmaktadır. Her ne kadar insanlar çocuklarını arasa da verilen bilgiler sadece söylenen ibaret kaldığı için kesin bir bilgi olarak görülemeyebiliyor. Ancak daha yakın temaslarla da çocukların ya da önem verdiğiniz diğer insanların yanlış anlamalarına maruz kalabiliyorsunuz.

Spybubble’ın sahip olduğu GPS özelliği belirlediğiniz telefonunun yer tespitini kesin olarak yapabildiği için güvenle kullanabileceğiniz bir uygulamadır. Örneğin çocuğunuz geç saatlerde okuldan ya da başka bir mekandan çıkacaksa siz onu hem gün içinde hem de sonrasında Spybubble’ın GSP özelliği ile takip edebilirsiniz. Bu sayede olası bir tehlike anında daha hızlı müdahale edebilme şansına sahip olursunuz. Tüm akıllı telefonlar, İPad ve android telefonlarda kullanılabilen Spybubble ile istediğiniz kişinin telefonundan o kişiyi takip edebilirsiniz. GPS takibinin yapılabileceği bu uygulamanın size sağlayacağı faydalar arasında elbette günlük, haftalık ya da aylık raporlar da yer alıyor. Sahip olduğunuz Spybubble adresine gelen veriler takip ettiğinin kişinin gün içinde hangi saatlerde, nerede olduğunu gösterebilmektedir. 

Eğer siz de çocuklarınızı güven içine dışarı göndermek istiyorsanız Spybubble uygulamaları kullanabilirsiniz. Spybubble GPS takibi telefon sahibinin yurt içinde yurt dışında bulunduğu tüm yerleri tespit ederek size bilgi sağlar. Bunun yanı sıra bu bilgilerle siz de daha güvenli ve huzurlu olabilirsiniz. Spybubble kullanılabilecek tek özelliği GPS takibi değil. Bunun dışında telefon kayıtları, mailler, rehber kayıtları, telefonda yer alan fotoğraf ve videolar gibi telefonla yapılabilecek her tür işlem için Spybubble uygulamasını yükleyebilirsiniz. 

Not: Spybubble Türkiye İçin Hazırlanmış Türkçe Sitesine http://spybubbleturkey.com/ Sitesinden Ulaşabilir ve Güvenle Bu Site Üzerinden SpyBubble Türçe Programını Satın alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder