27 Ocak 2014 Pazartesi

İletişim Çağında Telefon Dinlemek



İletişim ve Hız çağı olarak ta isimlendirilen günümüz dünyası, iletişimde devrim niteliğinde ortaya çıkan teknolojik gelişmeler sebebiyle adını tam anlamıyla hak ediyor. Özellikle son elli yıl içerisinde keşfedilen ve geliştirilen teknolojilerle, dünya daha önce hiç olmadığı kadar büyük bir değişim içerisine girdi. Her yeni gelişmenin bir sonraki gelişmeyi tetikleyerek daha büyük gelişmelerin daha büyük bir hızla ortaya çıkmasına sebep olması, her yeni gün çok daha farklı bir dünyaya uyanmamıza sebep oluyor.

İnternet, kablosuz iletişim, cep telefonları, telekomünikasyon alanında son derece büyük bir hızla yaşanmakta olan teknolojik gelişmeler, artık yaşamlarımızın vazgeçilmez bir unsuru haline gelen cep telefonları ve internetin ortak kullanımı, yaşam standartlarımızı daha önce hiç olmadığı kadar yükseltti ve sürekli olarak ta yükseltmeye devam ediyor.

Teknolojinin bu denli hızlı bir gelişim sürecinde olduğu çağımızda, son günlerde bazı ülkelerin diğerlerini dinlediği konusu gündeme bomba gibi düşen haberler arasında ve bu durumun mümkün olup olmadığı da çeşitli tartışmalara sebep oluyor. Dünyanın her bölgesindeki istediğiniz herhangi bir kişiye, istediğiniz an çeşitli yöntemlerle ulaşabildiğimiz bir çağın teknolojik üstünlüğü ile aslında isteyen her kes istediği kişiyi çeşitli yöntemler kullanarak dinleyebiliyorken, teknolojik gelişmelerin hemen ana vatanı denebilecek gelişmişlikteki bir ülkenin istediği ülkeyi dinleyebilmesi hiçte şaşılacak bir durum değildir.

Doğru duydunuz, günümüzde isteyen herkes dünyanın istediği bölgesindeki diğer bir kişiyi dinleyebilir, nerede olduğunu takip edebilir, hatta e-posta, anlık mesajlaşma gibi tüm iletişim yollarını da denetleyebilir. SpyBubble cep telefonu takip programı, çok küçük boyutlu bir yazılım olmasına rağmen, öylesine büyük işler başarıyor ki, dört yılı aşkın bir zaman diliminde tüm dünya üzerinde adını başarılı bir program olarak kullanıcı yorumlarıyla duyurmuş durumdadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder